Teknologier som kommer til at betyde mere i 2023

Blockchain

I 2023 forventes det, at blockchain-teknologien kommer til at udvide sine anvendelsesmuligheder. Fra at være et effektivt transaktionssystem, der anvendes til kryptovalutaer, vil det blive brugt til flere forskellige industrier, herunder sundhed, finansielle institutioner, offentlige myndigheder og mere.

Big data

Big data vil fortsætte med at udvide sine applikationer, da det hjælper virksomheder med at træffe informerede beslutninger og udvikle mere effektive strategier.

RPA

Automatisering ved hjælp af RPA (Robot Process Automation) vil også være en stor del af vores fremtid. Denne teknologi vil hjælpe virksomheder med at automatisere mange af deres monotone og repetitive opgaver, så de kan fokusere på deres kerneforretning

Sådan kan du investere i den førstnævnte teknologi

Man kan investere i blockchain-teknologier ved at købe tokens udstedt af forskellige virksomheder. Disse tokens kan derefter bruges til at købe adgang til tjenester, der leveres af disse virksomheder. Du kan også vælge at investere direkte i bitcoin, som er den mest anvendte kryptovaluta i dag.  Desuden kan man investere i investeringsfonde, der specialiserer sig i blockchain-teknologier.

Investeringer i kryptovaluta kommer dog med en risiko, da det er et meget volatilt marked. Det er derfor vigtigt at følge trends i kryptovalutaer og anden blockchain-teknologi, inden man træffer investeringsbeslutninger. Derudover anbefales det også, at man holder sig opdateret med udviklingen i teknologien og regulerende begrænsninger omkring kryptovalutaer. Ikke nok med at der er en risiko for at miste penge grundet kursudviklingen, så er der også virkelig mange mennesker som er ude efter dine penge og prøver at snyde dig på alle mulige måder.

Efter man har investeret i kryptovaluta, skal man altså være ekstremt påpasselig, fordi ellers kan det meget nemt gå galt. VI har ikke hørt om scenarier, hvor forsikringen har dækket disse tilfælde. Det vil nemlig svare til at blive svindet på almindelig vis. Der skal man gå til politiet og lignende og håbe på at de har ressourcer til at behandle din sag. Køb derfor ting som en hardware wallet og lignende, hvis du kommer op og investere et par tusind kroner i kryptovaluta.

Du kan altid læse mere om kryptovalutaer og investering i bitcoin på følgende hjemmeside: https://mycrypto.dk/bitcoin/.

Kategorier annonce