Glem ikke Danmark i udlandet

Hvis du bor langt væk fra Danmark, savner du garanteret nogle gange landet med det rød-hvide flag. Hvis dette er tilfældet, er der heldigvis nogle ting, som du kan gøre for at huske på, hvor du kommer fra. 

Sæt tænderne i noget godt

En af de ting, som du savner fra Danmark, er sandsynligvis den danske mad. Selvom det kan være en udfordring, er det dog muligt at skaffe de fornødne råvarer i de fleste lande. Derfor kan det være rart at lave et dansk måltid bare en gang imellem.

Savner du helt specifikke fødevarer, som du ikke kan finde i udlandet, kan det desuden være en idé at medbringe disse fødevarer hjemmefra. Eksempelvis kan brød og bagværk fryses ned, og dermed kan det holde i lang tid.

Film og serier

Vil du gerne høre det danske sprog og opleve den danske kultur, kan det være en god idé at sætte en dansk serie på. Specielt i decembermåned, er dette oplagt.

Som et af de få lande har Danmark nemlig tradition for TV-julekalendre. Disse kan du med fordel streame, hvis du vil have en smag af den danske jul. På denne hjemmeside kan du blive klogere på TV-julekalendre.

Hvad sker der i Danmark?

Vil du gerne bevare en vis kontakt med Danmark, er det en god idé at følge med i de danske nyheder. På den måde vil du sandsynligvis føle dig tættere forbundet med landet, og det kan være rar viden at ligge inde med, hvis du skal på besøg i Danmark.