Det er en fordel at være medlem af en a-kasse

Som danskere har vi gavn af mange velfærdsgoder. Vi har gratis adgang til sygehuse, læge og uddannelse. Vi får SU mens vi studerer, men hvad gør vi så, den dag vi er færdige med læse og SU’en ophører?

Du behøver ikke at stå uden indkomst, når du er færdig med at studere

For mange uddannelser kan det være svært at finde job, lige når man bliver færdig, men desværre mister man retten til SU, når man ikke længere studerer. Det kan hurtigt blive dyrt, at være færdiguddannet hvis du ikke er sikret en fast indkomst. Heldigvis behøver du ikke, at stå uden indkomst når du er færdig med at studere.

I Danmark findes der et hav af a-kasser, og det kan være svært at overskue hvilken a-kasse, du skal melde dig ind i.
A-kasserne tilbyder dig en indkomst, mens du går ledig. Så behøver du ikke at stå uden indkomst, den dag du er færdig med at studere. A-kasserne hjælper dig økonomisk, så du kan fokusere og målrette din jobsøgning.

Er det lang tid siden du sidst har skrevet en målrettet ansøgning, så kan det være svært at finde hoved og hale i, hvordan man skriver den bedste ansøgning. Her tilbyder lang de fleste a-kasser råd og vejledning, så du kan blive bedre til at skrive ansøgninger. Du får hjælp til at skrive en god ansøgning og målrette dit CV til de stillinger du søger.

På denne hjemmeside finder du masser af information om danske a-kasser: Viewer.ipaper.io/da-dk/denfranskekasse. Du kan få hjælp til at finde de bedste og billigste a-kasser, så du har råd til at gå ledig.