Inviter dine udenlandske venner på besøg

Hvis du har venner fra udlandet, som mange efterhånden har, er det måske på tide at invitere dem på besøg i Danmark. Det er et land, mange ikke har været i og måske heller ikke kender så godt til, så du har chancen for at give dem det første og bedste indtryk af vores danske land

Få råd til de bedste oplevelser

Du vil selvfølgelig gerne vise dine venner Danmark fra sin bedste side, så derfor er det de bedste oplevelser, du skal udvælge.

Det er nemt at tage et hurtigt lån, selv uden sikkerhed, så der kan blive råd til lidt mere. Det kan du læse mere om her. Til en særlig anledning, kan lånet gøre stor gavn. Og så er det måske dine venners tur til at invitere på ferie i deres land næste gang.

Find de bedste oplevelser

Husk at fortælle om Danmark med dig og dine præferencer som udgangspunkt. Tag dine venner med hen til de steder, du selv elsker højst, så de får chancen for at se Danmark gennem dine øjne.

Om det er områder, du er kommet meget som barn, eller din yndlingsrestaurant er op til dig, så længe du har noget personligt, du kan fortælle om stedet.

Hold det blandet

Sørg for både at vise noget by og noget natur. Det giver et godt og mere varieret billede af Danmark som land.

Vis vennerne vores flotte gamle byer og vores smukke nationalparker. Så er der noget for alle, og de kommer med garanti til at tage hjem med en ny interesse for Danmark.