Black Friday er en del af dansk kultur

Danskerne er et folkefærd, der godt kan lide at spare penge. Black Friday er i virkeligheden en forbrugsfest, hvor forbrugerne sparer penge og virksomheden tjener dem ved at øge deres omsætning

Kunne være dansk

Det amerikanske fænomen kunne lige så vel have været dansk. Vi har i forvejen flere aftener om året, hvor de danske forretninger har åbent til langt ud på aftenen med gode tilbud og høje rabatter.

Der er ingen grund til at hade forbrugsfesten. Selvom vi i Danmark de seneste år har fået et større fokus på genbrug af både tøj og mad, er det ikke ensbetydende med, at Black Friday udelukkende finder sted i forretninger, der sælger nye varer.

Genbrug i elektronik

Det er muligt at købe elektronik, der er genbrugt. Du får fordelene ved nyt elektronik, hvor alt arbejder hurtigere og du slipper for at sidde ved siden af en stikkontakt permanent, fordi batteriet kan holde længere.

Firmaerne, der sælger brugt elektronik, opkøber det som regel fra private forbrugere, inden de opgraderer både hard- og software, så det atter fungerer optimalt og påny kan sælges – til din fordel, idet du kan købe det til en lavere pris end tilsvarende modeller.

Du kan blive meget klogere på Black Friday her, hvor du også kan se mere om dine muligheder for gode køb på dagen.