Skab relationer i dit nye lokalsamfund

Hvis du har været vant til at bo i byen og vælger at flytte lidt længere ud mod forstaderne eller måske endda på landet, så kan det hurtigt blive noget af en omvæltning. Der er stor forskel på, hvor meget man har med sine naboer og lokalsamfundet at gøre på landet sammenlignet med i byerne.

Hvis du gerne vil skabe nogle nye relationer er det oftere nemmere at gøre det i de mindre lokalsamfund end det er i de store byer, hvilket er ironisk, fordi man ofte bor meget tættere på sine naboer i byernes tætbefolkede områder. Men fordi der bor så mange mennesker i byen, er det ofte svært at finde en anledning til at hilse på de mange mennesker, som bor i nærheden af en. Hvorimod de små samfund gør den begrænsede mængde af beboere til en anledning i sig selv

Et sted hvor det er nemt at møde folk i ens nye lokalsamfund er i den lokale idrætsforening. Her kan du uden problemer komme i snak med folk, hvis I spiller badminton eller går til fodbold sammen. Du kan endda påtage dig noget ansvar for at få idrætsforeningen på kortet, hvilket helt sikkert vil sætte skub i din relation til dine med-idrætsudøvere.

Et andet godt råd til at få nogle nye venner i din nye by er at være åben og imødekommende. Sig ja, hvis du bliver inviteret til noget og tag selv initiativ til at invitere dine nye naboer og vejvenner hjem til en indflytterfest, så skal du hurtigt blive en del af flokken.