Danskerne er pressede psykisk

På et overordnet plan har vores samfund aldrig klaret sig bedre, end det gør i dag. Der er færre krige og folk har flere penge mellem hænderne. Alligevel bliver mange danskere ramt af stress eller andre psykiske sygdomme i meget højere grad, end de har gjort før.

Berolig din hjerne

Vi lever i dag i et samfund, hvor man konstant skal præstere. Fra en helt ung alder bliver vi målt og vejet på adskillige parametre. Hele tiden skal vi klare os bedre og komme hurtigere fra A til B. Sjældent er der tid til at tage en pause og bare være.

Tag dine pauser

Mange mennesker kan have godt af at øve sig i ikke hele tiden at sammenligne sig selv med andre. Det kan man for eksempel gøre, hvis man finder en interesse, som man holder af. Nogle fritidsinteresser kan føre til, at man sammenligner sig selv endnu mere med andre. Men det behøver ikke at være sådan. Du kan sagtens finde en interesse, hvor der er plads til, at du kan være dig selv.

Der findes fritidsinteresser, som man kan dyrke hjemmefra. En af disse er online spil. Søger man på nettet findes der massere af god underholdning. Det kan eksempelvis være online casino. Klik her for mere.