Turist i København; her kan du betale med Bitcoin

Kryptovaluta har opnået en enorm hype de seneste år, og flere og flere mennesker er hoppet med på krypto-bølgen. Dette har betydet at flere erhvervsdrivende har omfavnet kryptovalutaen som en valid betalingsform i deres butikker, og København går i spidsen for denne omstilling.

Forneden får du en gennemgang af hvordan du kan bruge Bitcoin i praksis.

Mange investerer i kryptovaluta

De seneste år er kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ripple eller Ethereum blevet meget populære både her i landet men også i resten af verden.

Mange mennesker investerer i de digitale valutaer, og får plausible afkast ud af det. Investering kræver dog lidt basisviden og måske hjælp fra en kryptorobot, som eksempelvis Bitcoin System, hvis man virkelig vil tjene penge på det.

For selvom nogle mennesker er blevet multimillionærer på deres investeringer, så er det langt fra alle der kan prale med enorme afkast.

Men den stigende interesse for kryptovaluta skyldes ikke blot forhåbningen om afkast. Mange mennesker sværger til den revolutionerende teknologi bag kryptovaluta, og har i den forbindelse valgt at købe Bitcoin af den årsag.

Teknologien er et modspil til den centralisering de traditionelle banker tilbyder forbrugeren. Gennem kryptovaluta er der ingen bank der skal godkende transaktionerne, og man kan på den foretage køb og salg udenom pengeinstitutternes konstantekontrol. Dette har stor værdi for mange, og bl.a. derfor er de virtuelle valutaer stadig i udvikling.

Køb din øl med kryptovaluta

Er man turist i København og er man selv interesseret i kryptovaluta, så bør man notere sig at den danske hovedstad er den by i Skandinavien med det største antal erhvervsdrivende, der tilbyder deres kunder betaling med kryptovaluta.

I København findes der nemlig både spisesteder og barer, hvor du kan betale aftenens middag eller en omgang øl til vennerne via din Bitcoin wallet.

Du kan også betale dit medlemsskab i bestemte fitness-centrer med kryptovaluta eller også kan du vælge at købe kunst på gallerier med den digitale valuta.

Du kan sågar købe en god gammeldags ristet hotdog nær hovedbanegården med kryptovaluta.

Mange byer følger med tendenserne, og man kan derfor forvente at brugen af kryptovaluta vil være stigende. Det kan derfor være en god idé at sætte sig ind i de digitale valutaers funktion i samfundet, og hvordan man egentlig kan implementere dem i hverdagen.

Ingen kender til Bitcoins eller andre virtuelle valutaers fremtid, men den kontinuerlige interesse kunne måske tyde på at de digitale valutaer er kommet for at blive.