Se mere af verden med en anderledes storbyferie

Find din næste øjenåbnende rejse og få den bedste pris på Momondo

Vi danskere er gode til at være nysgerrige over for andre kulturer – særligt når det kommer til gastronomi, film og dokumentarfilm. Lysten til at udforske nye landskaber og byer er nok en kulturarv helt tilbage fra vikingerne, der jo sejlede og handlede den halve verden rundt. Dokumentarfilm og film, der viser eksotisk natur og storbyliv kloden over, ligger pudsigt nok også øverst på favoritlisten, når vi skal se serier og tv-udsendelser.

Rejseoplevelserne i det virkelige liv er dog en lidt anden sag. Hvornår var du sidst på rejse i et helt nyt land? Uanset om du helst rejser på på ferien inden for Europas rejser, eller du vil langt væk til bountystrande og palmer, så siger statistikken, at vi oftest vælger rejsedestinationer, vi allerede har besøgt. Det kan selvfølgelig være praktisk – men i sidste ende også lidt uinspirerende og ganske forudsigeligt!

Hvilken by har du altid gerne villet opleve?

Dét, der stopper os i at vælge en ny destination, hver gang vi skal på rejse, er ofte prisen – for jo mere populært og velbesøgt et land er, jo billigere bliver fx flytransporten fra København eller Billund. Men vidste du, at du på fx Momondo altid kan finde billige priser til enhver storby verden over? Du skal blot søge i god tid, når du leder efter onlinetilbud på flybilletter, fordi du således kan vælge mellem de bedste forbindelser og bedste priser. Researcher du lidt på de forskellige rejsesider online, kan du desuden finde ekstraordinært gode tilbud på kombinationen af storbyferie, hotel og billeje. Så har du hele pakken til at kunne udforske og gå på eventyr på din næste storbyferie!

Mangler du inspiration, kan du for eksempel bruge denne  rejseguide til at se nærmere på de storbyer, du ikke kender til såvel som få gode praktiske rejsetips til de verdensdele, du drømmer om at opleve.

Det kan være svært at vælge hvilken storby, du gerne vil udforske, hvis du har interesser, der peger i mange retninger. Det gode ved europæiske storbyer såvel som de enorme storbyer verden over, at du altid kan finde noget til din smag. Unik arkitektur, spor efter store historiske begivenheder, kunstmuseer og gastronomi er ting, du finder fra Bratislava til Bangkok. Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du tænke lidt efter, om du har set et program eller hørt nyheder fra et særligt spændende land.

Du kan også få ny inspiration til din rejse ved at spørge venner og familie, hvor de ville tage hen, hvis det skulle være et sted, hvor de aldrig før har været. Spørg dem hvorfor, det lige er dén by, de længes efter – så får du helt sikkert en god historie og friske idéer.