I Danmark bliver det ægte efterår

Danmark er et skønt land at bo i af mange grunde. En af de ting vi er så heldige at opleve i Danmark, er alle årets årstider. Det er tydeligt, hvornår det er henholdsvis forår, sommer, efterår og vinter. Nu er vi trådt ind i efteråret, og det betyder regn og blæst.

Det danske efterår

Det danske efterår kan være skønt. På dage med solskin skylder man sig selv at tage ud i en dansk skov. Det er en stor oplevelse, når alle træernes blade står i rødlige farver.

Det danske efterår giver ligeledes mulighed for høst af lækre frugter. Dette gælder blandt andet æbler, men også svampe, som man kan finde i skovene landet over. Man bør dog passe på, hvad man spiser, da visse svampe er giftige.

Afslapning på sofaen

Hvis vejret er dårligt udenfor, er det rigtig hyggeligt at opholde sig inde i sit hus. Regnens trommen på taget lægger grobund for hyggelige stunder. Når de mørkere tider kommer, er det oplagt at have gang i et indendørs projekt.

Et projekt kan for eksempel være håndarbejde eller andre kreative  skabelsesprocesser. Hvis du gerne vil have noget underholdning, som er let at gå til, kan du lade mobilen underholde dig. Se muligheder for dette.