Hygge-tid med hele familien

Hygge er et ord, der kun findes på dansk, og vi er rigtig gode til at hygge os her i den lille andedam med stearinlys, tæpper, film og sofa, når efterårsvejret slår ind og skifter sol og varme ud med blæst og regn. Derfor kan mange også rigtig godt lide efteråret, da det giver anledning til gode hyggestunder med hele familien.

Filmaften på sofaen

En rigtig dansk hyggestund kan man også forbinde med varm te med honning, popcorn og en god film i fjernsynet. Med de mange forskellige streaming-tjenester, der eksisterer i dag, er der noget for enhver smag og behov og alder. Når I endelig er blevet enige om filmen, er det ofte lige så godt som at gå i biografen, kun endnu hyggeligere.

Brætspil og stearinlys

Når I har set nok film, er der også mange, der kaster sig ud i brætspil eller de klassiske kortspil som poker eller whist. Det kan være en sjov og hyggelig aftenbeskæftigelse, men pas på at I ikke bliver uvenner over reglerne eller papirs-pengene.

Når du spiller uden familiens yngste medlemmer, kan det måske være spændende at prøve det af online, hvor man kan spille på et online casino mod andre brugere og få større og mindre økonomiske gevinster af din kortsnilde. Øv dig til familiens næste spil-aften og læs mere om emnet her.