Drømmen om din drømmehave

Når vejret viser tænder, kan det være let at sidde indenfor og dagdrømme. Det kan for eksempel være om alle de solskinstimer, vi får næste sommer, eller det kan være om den fantastiske have, som du skal i gang med til foråret.

Forbered dig i efteråret

Hvis du gerne vil have en rigtig lækker have, kan det være en god idé, at du begynder at forberede dig allerede i efteråret. Det kan blandt andet være, hvordan du får råd til drømmehaven.

Du kan ligeledes lave en tegninger over, hvad du synes din have skal indeholde, og du kan begynde at kigge på, hvilke planter og blomster, der skal være i din have.

Hvilken funktion skal din have have?

Når du forbereder dig på at bygge din drømmehave, er det vigtigt, at du tænker over, hvad din have skal kunne. Skal din have være et sted, hvor dine børn kan boltre sig, eller skal det i højere grad være et sted, hvor man henter fødevarer til dagens måltider?

Alt er muligt, det handler blot om, at du bliver opmærksom på dit og din families behov. Planlægger du at skabe en lækker have, har du noget at glæde dig til, når det bliver forår.