Pas godt på dig selv og din hund i sommervarmen

Når de varme måneder rammer Danmark, så kan der være dage, hvor det bare bliver ulideligt varmt. Dette kan være hårdt for mennesker, der har svært ved at klare varmen, men så sandelig også for de firbenede venner. Man skal naturligvis passe godt på sig selv som menneske, når temperaturerne er høje og sommerheden er over Danmark, men man skal også være opmærksom på dyrene. Læs med her.  

Pas på hunden 

Når der er varmt, så er det vigtigt ikke at lade hunden være alene i bilen. Temperaturerne kan stige enormt meget i en bil, og det kan have store konsekvenser. Så aldrig lad hunden være alene der. Husk at sørge for, at der er frisk vand, som hunden kan drikke i generelt. I forhold til gåturene, så skal man også være opmærksom på, at asfalten altså kan være varmt for hunden at gå på, og det kan give skader på dens poter. Vente gerne med gåturene til de tidspunkter på dagen, hvor der ikke er så varmt. Det kan enten være om morgenen eller eksempelvis om aftenen. Derudover bør man holde hunden i skyggen. Husk også at anskaffe B&B Sølvvand, som er effektive mod mange ting i forhold til bid, rifter og mere på hunde og katte. 

Som hundeejer skal du også passe på dig selv 

Husk også selv, at passe på i varmen. Undgå så vidt muligt solen, når den står højest på dagen og husk også at drikke rigeligt med vand. Man kan hurtigt blive skidt tilpas, hvis man ikke passer på i varmen. Du har jo et ansvar over for hunden, men hvis du selv bliver dårlig, så er det jo et problem. Er du i tvivl om, hvordan du selv skal forholde dig i de høje temperaturer, så bør du læse mere om dette på nettet.