Gør brug af din teknologi med fornuft

De fleste danskere ejer en smartphone i dag. Smartphonen kan bruges til mange ting, og derfor bør man også gøre brug af den. Men det kan godt betale sig, at man tænker over, hvad man bruger den til.

Overspringshandlinger med en smartphone

Hurtigt kan man komme til at sidde og kigge på sin telefon, selvom man i virkeligheden hellere ville lave noget andet. En smartphone er fantastisk, hvis man gerne vil udskyde et gøremål. Der er nemlig hele tiden mere underholdning at hente.

Dette er en ubehagelig følelse at sidde med, fordi man i virkeligheden helst vil lave noget andet. Det kan være svært at komme i gang, fordi den lette løsning er at ligge på sofaen med mobilen.

Kom ind i en god vane

Det kan være en god idé at lave en regel for sig selv om, hvornår man bruger mobilen. Det kan eksempelvis være, at du først må bruge tid på sociale medier efter, du har vasket tøj eller støvsuget. På den måde kan du bruge din mobil med god samvittighed.

Når du endelig kan ligge dig på sofaen med din mobil, er der meget god underholdning at hente. Læs mere om spil, podcasts og lydbøger her.